Doorzoek onze website:

 
 

Excursies

Om de studenten zoveel mogelijk bekend te maken met het bedrijfsleven en om hen te laten oriƫnteren op de verschillende branches binnen de Nederlandse Scheepsbouw, organiseert Sv NES jaarlijks een aantal excursies. Hiermee helpen wij de opleiding een handje en stimuleren wij het contact tussen bedrijven en studenten.

 • Excursie Barkmeijer & de Vries Makkum


  Barkmeijer Shipyards en Koninklijke de Vries Makkum waren de bedrijven die tijdens de laatste excursie van het studiejaar 2016-2017 bezocht werden. Op woensdag 21 juni vertrok de bus vanaf de NHL Hogeschool voor een kleine Tour du Fryslân.

  Read More

 • Lustrumexcursie MARIN


  'Spelen met bootjes is onze dagelijkse bezigheid'. Van wie anders kan deze slogan zijn dan van het Marin! Op 19 januari 2017 was dit voor even ook de slogan van de studente Scheepsbouwkunde/Maritieme Techniek aan de NHL Hogeschool te Leeuwarden, want er werd een superleuke Lustrumexcursie georganiseerd! 

  Read More

 • Excursie Koninklijke Marine & Paragon Offshore


  De allereerste excursie van het jaar was een groot succes! Op maandag 31 oktober waren veel eerste- en tweedejaars en een paar verdwaalde ouderejaars van de partij. 2 hele interessante, verschillende branches werden die dag behandeld, namelijk de Offshore en de Marine.
    Read More

Studievereniging Navigo Ergo Sum
Postbus 1080
8900 CB Leeuwarden

NESbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten rond Sv NES.