Doorzoek onze website:

 
 

Race of the Classics

Onder de naam ‘Team MIWB’ doen er ieder jaar weer tientallen Scheepsbouwkundigen mee aan de Race of the Classics. Als studenten van het Maritiem Instituut Willem Barentsz proberen ze ieder jaar de felbegeerde Challenge Cup of de Race Achievement Award te bemachtigen. Het ultieme doel is ieder jaar weer om naar Engeland te zeilen. Het activiteit staat oorspronkelijk los van Studievereniging Navigo Ergo Sum, maar aangezien vele MIWB-leden ook actief zijn bij NES, heeft onze vereniging er baat bij om het evenement zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Slechts enkele artikelen over Team MIWB zullen hier worden gepost. Meer over Team MIWB is te vinden op de website of op de facebookpagina

 • ROTC 2017 - Terugblik


  De Race of the Classics (ROTC). Het evenement waar Team MIWB maandenlang naar uit heeft gekeken. Op 2 zondag 2 april was het dan eindelijk zo ver, de gehele vloot van maar liefst 20 klassieke zeilschepen vertrok vanuit de Veerhaven van Rotterdam. Bestemming: Ipswich Engeland! Lees hier een uitgebreid verslag van deze fantastische zeilweek.
  Read More

 • ROTC 2017 - Meld je aan!


  Het is weer zo ver, we mogen weer! Van 2 tot en met 8 April zal de Rees plaatsvinden en Team MIWB is er bij! Dit jaar hebben Vera Hoogenberg en Jaimy Voorhout de eer om teamcaptain te zijn. 

   

  Read More

 • Race of the Classics 2016


  In de eerste week van April heeft de Race of the Classics (kort: ROTC) plaats gevonden. De Race of the Classics is sinds 1989 een belangrijk evenement voor studenten en de klassieke zeilvaart. Studenten uit heel Nederland vormen teams en nemen deel aan een echte zeilrace op de Noordzee

  Read More

Studievereniging Navigo Ergo Sum
Postbus 1080
8900 CB Leeuwarden

NESbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten rond Sv NES.