Onze Sponsoren

Onderstaand de sponsoren welke onze studievereniging gedurende 2019 ondersteunen met onze activiteiten.

 

 

 

image
 

MARIN

Het Maritiem Research Instituut Nederland doet o.a. onderzoek naar hydrodynamica en maritieme technologie.

 

image
 

Big Lift

BigLift Shipping, lid van de Spliethoff Group, is een van 's werelds grootste heavy lift schip management bedrijven, gespecialiseerd in wereldwijd zeevervoer van heavy lift en project cargo.
image
 

Royal IHC

Royal IHC ontwerpt, bouwt en onderhoudt innovatieve apparatuur en vaten, werkend van zeeniveau tot oceaanbodem, voor maritieme dienstverleners in de offshore, bagger- en mijnbouw.
image
 

Feadship

Feadship vormt internationaal de absolute top binnen het segment van exclusieve custom-built motorjachten met een lengte van 40 tot ruim 100 meter.
image
 

Studio Delta

Studio Delta is gespecialiseerd in Naval Architecture voor jachten en biedt haar diensten aan in het technisch design van tenders tot superjachten van <10 m tot 100 m +.
image
 

Niestern Sander

Koninklijke Niestern Sander is een werf in Delfzijl. De werf is actief in de scheepsbouw en reparatie, maar ook in industriële projecten.
image
 

Vripack

Vripack is een toonaangevend jacht ontwerp , naval architecture en engineering studio bekend om zijn hoge kwaliteit jachten die over de zeven zeeën zwerven.
image
 

Groot Ship design

Groot Ship Design is a design and engineering company with a hands-on mentality typical for the Dutch shipbuilding industry.
image
 

SARC

SARC BV, which is an acronym for Scheepsbouwkundig Advies en Reken Centrum employs trained and experienced naval architects, involved in software engineering, software support, project management and project support.
image
 

Van Oord

Van Oord is een groots bedrijf van Nederlandse bodem, welke zich internationaal bezighoudt met onder andere de baggerindustrie en de offshore wind- & olie & gas-industrie
image
 

C-Job

C-Job is meer dan een onafhankelijk maritiem ingenieursbureau. C-Job is het maritieme kennisbedrijf dat aan de top van de branche staat en haar kennis deelt.
image
 

Viro

VIRO is een internationaal ingenieursbureau gespecialiseerd in Engineering en Projectmanagement. In Groningen zit sinds kort de afdeling Maritieme Techniek.

 

image
 

Damen

Damen is een groots internationaal bedrijf en van alle markten thuis. Van tugs tot jachten en van shiprepair tot design & engineering.
image
 

Ginton

De expertise van Ginton ligt in het ontwerp van zeegaande jachten gecombineerd met een uitgebreide achtergrond in het ontwerp van high performance marine-vaartuigen
image
 

DEKC Maritime

DEKC Maritime started back in 1972 as a detail engineering department of Centraalstaal. Over the years the company developed from a detail engineering department to an independent knowledge center for the Maritime Industry in The Netherlands and abroad
 
image
 

Marimecs | Marine design & Engineering

With over 25 years of experience in the marine industry, Marimecs today combines state of the art technology with traditional design and drafting skills to deliver reliable, efficient and high-quality services.