Sv NES

Welkom op de website van Studievereniging Navigo Ergo Sum van de studie Maritieme Techniek te Leeuwarden. Onderstaand het menu van onze website.
images/Nesscie/stadswerf-leeuwarden1.jpg

Nessiecommissie

Wat is leuker dan als Studievereniging Scheepsbouwkunde met je eigen bootje door de grachten van je studiestad te kunnen varen? Daarom is er sinds 2013, samen met de koop van een klein ijzeren schouwtje de Nessie-commissie opgezet, ook wel de Nesscie. Zij zijn verantwoordelijk voor alle zaken rondom de verenigingsboot van Studievereniging Navigo Ergo Sum. 

Met onze verenigingsboot kunnen leden van Sv NES en eventuele sponsoren van de nieuwe Nessie een rondvaart maken door de prachtige grachten van Leeuwarden. Op het moment kun je de zeil-Nessie nog reserveren. Dat doe je hier.

Sinds het studiejaar 2016-2017 is het idee ontstaan om als studenten Scheepsbouwkunde een eigen verenigingsboot te ontwerpen en te laten bouwen. Dit zal Nessie III worden, de opvolger van de vorige Nessies, Nessie I en Nessie II. Meer informatie over de nieuwe Nessie vind je hier.

Nessie Nieuws

Nessie Commissie, onderdeel van 
Studievereniging Navigo Ergo Sum
Postbus 1080
8900 CB Leeuwarden

nessie@svnes.nl
+31 (0) 6 29 33 72 24