Doorzoek onze website:

 
 

Op een zonnige donderdagmiddag op 1 juni was het voor ons de perfecte gelegenheid om onze commissieleden in het zonnetje te zetten. Sponsor Biglift Shipping nodigde ons ter ere van het tweede lustrum uit voor een vaartocht door Amsterdam op één van hun historische sleepboten.
 

Die middag begaven we ons met alle commissies en de ROTC-teamcaptains richting het station van Amsterdam en even later voer de sleepboot voor. Biglift Shipping had ervoor gezorgd dat er niet alleen een behendige kapitein aan boord was, ook waren er enkele werknemers van de partij om de middag nog gezelliger te maken. In de warme zon werden we voorzien van een koude borrel en zo gingen we de mooiste grachten van Amsterdam door. Er werd zelfs een stop gemaakt om versgebakken bitterballen aan boord te brengen! We zijn tot in de puntjes verzorgd.

Toen het tegen de avond liep, zijn we weer bij het station afgezet en hebben we met zijn allen de tram gepakt om nog ergens gezamenlijk lekker te gaan eten bij een pizzeria. Daar werd de avond afgesloten met een glaasje limoncello. Sommigen zijn nog tot de late uurtjes in Amsterdam verbleven, anderen gingen daarna richting huis. Het was een geslaagd commissie-uitje en we hopen dat ieder commissielid tijdens deze afsluiter met veel plezier terugkijkt op het afgelopen jaar. We willen daarnaast Biglift Shipping hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van dit uitje. Het was geweldig! 

Bekijk hier alle leuke foto's die deze dag gemaakt zijn.

Studievereniging Navigo Ergo Sum
Postbus 1080
8900 CB Leeuwarden

NESbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten rond Sv NES.