Doorzoek onze website:

 
 

Hoe kan het jaar afgesloten worden zonder de traditionele bedrijvenBBQ? Op 22 juni stroomde campus Café 3JO vol met enthousiaste studenten, docenten en bedrijven.
 

Na een fixe onweersbui bleef het die middag gelukkig droog en ook buiten op het terras was het dus een gezellige boel. Nadat de voorzitter zijn toespraak gegeven had en iedereen welkom had geheten, was het woord aan de jaarboekcommissie om het jaarboek uit te geven. Ook dit jaar werd er weer enthousiast doorheen gebladerd en was het weer een uitstekend moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Vervolgens werd de barbecue aangestoken en iedereen genoot van de goede burgers, salades, spiesjes en de lekkere biertjes.

Toen het een beetje leger bij 3JO begon te worden, besloot nog een klein groepje fanatiekelingen om de avond traditioneel, zoals Scheepsbouwers dat doen, af te sluiten bij de bowlingbaan de Grote Keizer. Zowel studenten als bedrijven bedanken we hartelijk voor hun aanwezigheid en gezelligheid en we hopen dat deze traditionele afsluiter nog lang in stand zal worden gehouden. 

Bekijk hier alle leuke foto's die tijdens deze dag gemaakt zijn of bekijk het jaarboek digitaal hier. 

Studievereniging Navigo Ergo Sum
Postbus 1080
8900 CB Leeuwarden

NESbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten rond Sv NES.